nyíltvízi búvártanfolyamok

Akik nemzetközileg elismert nyíltvízi búvár fokozatot szeretnének, mellyel a világ bármely pontján merülhetnek, PADI rendszerben végezhetnek tanfolyamokat a kezdő szinttől a divemaster (merülésvezető) szintig.

fr-libido.com

Egy tipp: ha nem akarsz a nyaralásodból két- három napot egy tanteremben tölteni, csináld meg otthon a tanfolyam elméleti és medencés részét, itt már csak a tengeri merüléseket kell megcsinálnod vizsgaként, pár gyakorlattal és van búvárigazolványod.

Ennek az ára 4 merüléssel 250 EUR

Nyíltvízi búvár

A PADI open water diver kezdő szintű, nemzetközileg elismert igazolványt adó tanfolyam, aminek elvégzése után a búvár a világ bármely búvárbázisán merülhet. Ez a képesítés feltétele a cenote merüléseknek. A tanfolyam elvégzése után biztonságosan tudsz merülni olyan helyeken, ahol a körülmények hasonlóak a tanfolyam során merült helyekéhez. Minimum négy nap.

450 EUR

Haladó búvár

Azoknak a búvároknak ajánljuk, akik nemrég szerezték meg a kezdő búvár képesítésüket, és szeretnék elmélyíteni tudásukat a nyíltvízi merülésben. A PADI advanced diver (haladó búvár) tanfolyam kevés elméletet és hat merülést tartalmaz különböző körülmények között különböző feladatokkal. Ez a képesítés a cavern tanfolyam feltétele. Háromnapos kurzus.

330 EUR

Mentőbúvár

Elsősegélynyújtási és mentési technikák a víz alatt, a felszínen és a parton. Ajánlott minden búvárnak, aki komolyan veszi ezt a sportot, és legalább haladó minősítéssel rendelkezik. Ez a tanfolyam az egyik előfeltétele a barlangi búvártanfolyamnak. Öt nap.

385 EUR

Nitrox búvár

Kétnapos speciális tanfolyam a biztonságosabb merülésért, a hosszabb fenékidőkért és a rövidebb felszíni időkért. Az oxigénnel dúsított gázkeverék hosszabb merüléseket enged meg kis mélységben, csökkenti a dekompressziós betegség kialakulásának esélyét, és lehetővé teszi, hogy kevésbé legyél fáradt a búvárkodás után.

250 EUR

Mesterbúvár

A legmagasabb szintű sportbúvár minősítést adó tanfolyam gyakorlott búvárok számára. Előfeltétele a mentőbúvár minősítés és sok-sok merülés.

450 EUR

Divemaster

Merülésvezetői tanfolyam azon búvárok számára, akik a továbbiakban hivatásszerűen kívánnak a búvárkodással foglalkozni. Ha nem akarsz búvárként dolgozni, a master scuba diver (mesterbúvár) tanfolyam elegendő neked.

900 EUR

Tanfolyamok egész évben indulnak kezdőtől a merülésvezető szintig PADI rendszerben angol, spanyol és német nyelven partnereink segítségével, amihez magyar nyelvű segítséget biztosítunk.

Felszerelést a Divemaster kivételével minden tanfolyamhoz biztosítunk. A tanfolyamokat Cancúnban vagy Playa del Carmenen tartjuk.

A tanfolyamok kezdetének időpontjáról érdeklődj e-mailben.