parallax background

Isla Contoy / Paradise Island

Isla Contoy és Isla Mujeres, két mexikói karibi sziget egy napban sznorkelezéssel, ebéddel. Contoy egy igazi lakatlan sziget Cancuntól több mint egy órányira gyors motorcsónakkal. A szigeten csak egy biológiai megfigyelő állomás van és egy kis múzem. Lehet pancsolni a sekély vizű, langyos öblöcskében és megállunk sznorkelezni egy korall szirtnél. A szigeten elfogyasztott finom ebéd után még Isla Mujeresen is megállunk egy kicsit.

Isla Contoy Túra

Contoy, a lakatlan sziget igazi kincs. Az egész napos kirándulásban van sznorkelezés, séta idegenvezetéssel a szigeten, ebéd és egy rövid megálló a Cancunnal szemben levő Isla Mujeres szigeten. Reggel kilenc körül indul a hajó Cancuntól északra levő kikötőből. Ha Playa del Carmenen szállsz meg, hét-nyolc óra körül vesz fel a busz a szállodában. Jó egy órás utazás után a gyors, 30 személyes hajó kiköt Contoy sziget közelében egy korallszirtnél, ahol sznorklezeni lehet. Ezután tíz perc alatt hajóval elérjük a szigetet. Fürödhettek a kis öblökben, vagy csatlakozhattok idegenvezetőtökhöz egy szűk órás sétára a sziget látnivalóihoz.

Találkozó a sziget kikötőjénél és együtt fogyasztjuk el a helyben grillezett finom ebédet. Ezután újra hajóra szállunk és egy-két tequila elfogyasztása közben megérkezünk Isla Mujeresre, a pezsgő, hangulatos szigetre, ahol egy órát töltünk. A hajón és a Contoy nemzeti parkban nem szabad dohányozni!

15 EUR tengeri nemzeti park illetéket minden esetben induláskor a kikötőben kell fizetni!
divemexico_snorkeling_01

Isla Contoy / Paradise Island

159EUR (+15 EUR)

Mi van benne?

  • transzfer a szállodából a kikötőbe és vissza
  • sznorkelfelszerelés bérleti díja
  • idegenvezető
  • ebéd Contoy szigeten
  • a hajón és ebédnél ital fogyasztás
  • biztosítás
  • tengeri nemzeti park belépő